YHTEYSTIETOJA

  • Laura Hanste-Asikainen on esittelyvastaava. Pidämme mielellämme veloituksettomia vaippaesittelyitä vaikka perhekerhoissa tai avoimissa päiväkodeissa. Laura pitää langat käsissään, hoitaa esittelykassien sisältöä ja päivitystä, sekä tietysti on yhteydessä vapaaehtoisiin vaippaesittelijöihimme. Lauran sähköposti on pks-esittelyt(a)kestovaippayhdistys.fi.
    • Laura suuntaisi jo mieluusti uusia haasteita kohti. Ota häneen suoraan yhteyttä, mikäli pystyisit ottamaan esittelyvastaavan toimen hoidettavaksesi. Hommaa hoidetaan pääasiassa sähköpostitse.
  • Tee-se-itse -toimintaa suunnittelee ja toteuttaa Irina Kuivalainen. Irinalla on vaippakaavoja ja ohjeita moneen lähtöön, ja hän osaavat myös opastaa monessa ompeluun liittyvässä ongelmassa. Hänet saa kiinni sähköpostitse osoitteesta tsi-paakaupunkiseutu(a)kestovaippayhdistys.fi.
  • Pääkaupunkiseudun aluevastaavana toimii Mikko Pajula. Mikon tavoitat osoitteesta mtpajula(a)gmail.com. Mikko vastaa toiminnasta pääkaupunkiseudun alueella, joten jos olet järjestämässä toimintaa tai kaipaat mukaan aktiivitiimiin, ota Mikkoon yhtyettä!