24.8.2010

Vaippoja Intiaan


Keräys on päättynyt!

---
Muutama vuosi sitten suomalainen aktiivi järjesti keräyksen intialaiselle hylättyjen vauvojen orpokodille, Mercy Homelle. Orpokotiin kerättiin kasoittain muun muassa harsoja ja pul-kuoria. Nämä lahjoitukset mullistivat hoitokodin hygieniatason. Voit lukea orpokodista lisää sen omilta nettisivuilta.

Uusi keräys on taas ajankohtainen. Kestovaippayhdistys ry Pääkaupunkiseutu ottaa tänä vuonna keräykseen osaa lahjoittamalla käytettyjä, mutta hyväkuntoisia pul-kuoria ja harsoja. Toivoisimme, että tulet mukaan! Otamme kuoret ja harsot vastaan ja lähetämme ne suoraan Intiaan, jolloin apu menee kerralla ilman välikäsiä oikeaan paikkaan. Kuoria voit myös ommella itse. Kestovaippainfolle on ilmoittautunut myös kangaslahjoittajia, käy lukemassa.

Otamme lahjoituksina vastaan vaippoja, eli pul-kuoria ja harsoja. Vaipat saavat olla käytettyjä, mutta niiden tulee olla kuitenkin siistejä ja ehdottoman hyväkuntoisia. Muita aina haussa olevia tavaroita ovat ruokalaput, vaatteet ja vuodevaatteet. Lisää Mercy Homen nettisivulta. Kestovaippayhdistys ottaa siis vastaan ja toimittaa perille vaipat. Jos haluat toimittaa hoitokodille vielä lisäksi muutakin, toivomme että toimitat ne itse perille.

Pääkaupunkiseudun jäsenet saavat piakkoin sähköpostia aiheesta. Voit jo nyt miettiä, olisiko sinulla lahjoitettavaa keräykseen. Lahjoitukset voi joko postittaa tai tuoda itse Tapaninvainioon myöhemmin ilmoitettavina aikoina. Myös syyskuun tapaamiseen Espoossa voi tuoda lahjoitettavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti