21.3.2010

Lisää ompelua ja kiitosta

Malmin kirppis onnistui aivan mahtavasti, kiitos kaikille mukana olleille! Vaippoja oli satamäärin, mutta niistä myytiin arviolta ainakin kaksi kolmasosaa. Koko tapahtuma taisi onnistua myös yli odotusten, sillä vilinä ja hulina oli melkoista jo heti aamutuimaan.

Paljon tuli toiveita jo uudesta kirppistapahtumasta, sekä Hulinoita keväälle kaivattiin. Jälkimmäisiä ei tänä vuonna toteuteta ainakaan keväällä. Syynä on aktiivien eli vapaaehtoisten duunarien puute. Kirppistelyyn pätee sama juttu, eli varsinaisen toiminnan toteuttajia tarvittaisiin kipeästi. Vapaaehtoistoimintaa ei nimittäin ole ilman niitä vapaaehtoisia! Tapahtumien järjestäminen on oikeasti mukavaa puuhaa. Se ei vaadi välttämättä yhtään sen vakavampaa tai syvempää toimintaa yhdistyksen syövereissä, eikä velvoita sen kummemmin myöskään jatkossa.

Malmilla ohimennen mainittiin, että ompelupäivää on myös toivottu. Sellainen onkin siis tulossa vielä tänä keväänä! Aika, paikka ja muut speksit julkistetaan myöhemmin sekä täällä, että yhdistyksen aluesivuilla. Kestovaippainfoonkin varmasti eksyy mainos :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti