20.8.2010

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty :)

Pidetään perinteistä kiinni ja järjestetään tänäkin vuonna jo kolmannet Jouluiset Vaippakarnevaalit! Paikaksi on varattu Puotilan työväentalo (Rusthollarinkuja 3, Helsinki), kuten viime vuonnakin. Päivämäärä on lauantai 11.12.2010 ja avoinna ollaan 10-14.

Suunnittelu on käynnissä foorumilla, mukaan mahtuu vielä mainiosti. Tee-se-itse -pöytä kaipaisi apuja ainakin, joten jos olet ommellut vaippoja, neulonut villahousuja tai olet kiinnostunut edellämainituista, tule jakamaan tietojasi muillekin! Kahvilalle on jo yksi pitäjä, mutta toinen tarvitaan, jottei yksi ihminen kuormitu liikaa. Kahvinkeittotaito on plussaa ;) Muutenkin tarvitaan väkeä: kantamaan muutamia pöytiä alussa ja lopussa, siivoamaan, yhdistyksen infopöytään ja ihan yleiseen puuhasteluun. Tule messiin vain, lupaamme olla purematta :D

Myyjille on tulossa lisätietoa myöhemmin. Viime vuoden perusteella voidaan jo sanoa, että mukaan mahtuu kymmenen myyjää. Paikat todennäköisesti arvotaan, sillä viime vuonnakin tulijoita olisi ollut reilusti enemmän.

Pääkaupunkiseudulle mahtuisi ja kaivattaisiin selkeästi suurempaakin tapahtumaa. Mutta kukas semmoisen järjestäisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti