2.12.2010

Kevät 2011

Tässä listaa mahdollisista kevään tapahtumista, joissa voimme esitellä lapselle ja ympäristölle parasta vaipatustapaa, sekä tietysti yhdistystämme!

10.4.2011 Vaippakansan karkelot Malmilla
- vaippakirppis yhdistyksen puolesta, koko tapahtuma on Helsingin kaupungin järjestämä. Viimeksi vaippoja oli noin 30:ltä myyjältä. Kassalla kaksi, järjestelyissä 2-3, hintalappujärjestelyissä 1, vastaanotossa päivää aiemmin 3. Vastaanottoon ainakin yksi ihminen lisää. Ennakkoilmoittautumiseen ja ohjeiden yms. jakoon tarvitaan myös työpanos.

15.–17.4.2011 Lapsi 2011 -messut Helsingin Messukeskuksessa
- esittelyloossi on varattu, kulmapaikka. Pe, la ja su kahdessa vuorossa 3 tai 4 ihmistä/vuoro. Mielellään saa tehdä ns. pitkän päivän. Sisäänpääsy maksetaan esittelijöille plus lastenhoitajalle tms. Pieni vauva kulkee mukanakin liinassa tai repussa, liikkuvaisemmat lapset on ehkä parasta jättää hoitajalle.

21.5.2011 Mahdollisuuksien tori Espoossa Sellon Viaporintorilla
- täällä on ollut esittelypöytä ja kannatustuotemyyntiä. Ulkopaikka torilla, jossa paljon ohikulkijoita. Jaettu telttapaikka toisten yhdistysten kanssa. 1-3 ihmistä riittää. Halutessaan voi keksiä oheistoimintaa.

Näistä varmasti toteutuu Lapsi-messut, paikka on varattu ja pian maksettukin. Muut järjestetään sen mukaan, löytyykö niihin toteuttajia. Erikoisosaamista ei vaadita, vaan hyvää mieltä ja innostusta :) Muutkin tapahtumat ovat mahdollisia samalla periaatteella. Samoin esim. kesäpiknik tai vastaava virkistystapahtuma.

1 kommentti:

  1. Kannattaisikos nämä lisätä myös kestovaippayhdistys.fi:n tapahtumakalenteriin?

    VastaaPoista