16.1.2012

Aktiiveja!

Pääkaupunkiseutu kaipaa aktiiveja! Meillä on mahdollisuuksia vaikka mihin :)
  • Vaippailtamia pidetään tällä hetkellä vain Vantaalla, Myyrmäessä avoin päiväkoti Vaskikellossa.Iltamia tai kahvilatyyppisiä kokoontumisia voidaan pitää periaatteessa missä päin pk-seutua tahansa, jos vaan löytyy vetäjä. Käytännössä kerran kuukaudessa kannat esittelykassin paikalle, keität kaffet ja juttelet mukavia ihmisten kanssa. Jos siis tiedät kohtuullisen hintaisen tilan, jota saa vuokrattua kerran kuussa ja olet (joko yksin, tai vaikka ystävän kanssa!) valmis sitoutumaan vetämään kahvilatoimintaa, ota yhteyttä foorumin kautta tai kommenttikenttään!
  • Vaippaesittelyjä pitäviä ihmisiä on vain yksittäisiä, esittelyvastaava haluaisi siirtyä muihin haasteisiin. Vaippaesittelyihin on saatavilla esittelykassi ja esittelyjä voi erittäin mielellään sopia itsekin. Mikäli esittelytoiminta ja/tai esittelyvastaavan sähköpostitse hoidettava pesti kiinnostaa, ota yhteyttä suoraan pks-esittelyt@kestovaippayhdistys.fi
  • Kevään Lapsimessut kaipaavat esittelijöitä, järjestäjiä ja vastuunkantajia. Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi esittelijäksi vapaalippupalkalla http://kestovaippayhdistys.fi/keskustelu/viewforum.php?f=17
  • Keväällä olisi mahdollisuus järjestää myös Malmin vaippakirppis, mutta sekin vaatisi työvoimaa. Foorumille avataan aiheesta ketju, joten siihen toivomme paljon viestejä :)
  • Tee-se-itse -toiminta kaipaa myös tekijöitä. Ota yhteyttä suoraan tsi-paakaupunkiseutu@kestovaippayhdistys.fi, mikäli kädentaidot kiinnostavat ja haluat olla mukana järjestämässä toimintaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti