1.6.2012

Toukokuun jäsenkirje
Jäsenemme saivat eilen jäsenkirjeen koskien mm. jäsenhankintakilpailua ja syksyn lehteä. Mikäli et viestiä saanut ja olet jäsenmaksun maksanut, tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on rekisterissä oikein (taloudenhoitajalta tai jäsenpalvelusta). Jäsenkirjeitä ei lähetetä postitse kustannusten vuoksi, mutta tässä vielä kirje luettavaksene :)

Tulevia tapahtumia
Syksyn tapahtumien suunnittelu on jo pitkällä. Tällä hetkellä suurimpia tiedossamme olevia tapahtumia ovat Ihmepäivät 29.-30.9.Helsingin Wanhassa  Satamassa, Perhemessut 27.-28.10.  Ouluhallissa ja myös Vaasaan suunnitellaan tapahtumaa kestovaippaviikolle. Mahtavaa toimintaa! Mitä enemmän saamme näkyvyyttä erilaisissa tapahtumissa, sitä paremmin saamme myös edistettyä kestovaippailun ilosanomaa. Jotta jatkossakin tapahtuu, ilmoittauduthan mukaan tapahtumiin. Kenenkään työpanos ei ole liian pieni, ja niistä pienistä avuista kasvaa suuria puroja. Tehdään siis yhdessä!

Jäsenhankintakilpailu kaikille jäsenille
Julkistamme jäsenhankintakilpailun, joka koskee kaikkia jäseniämme. Toivomme saavamme runsaasti lisää uusia, aktiivisia jäseniä toimintaamme mukaan. Parhaan jäsenhankkijan palkitsemme 50 euron lahjakortilla S-ryhmän ostospaikkoihin. Seuraavaksi eniten pisteitä keränneet saavat kirjapalkintoja. Osoitteesta laskutus (at) kestovaippayhdistys on tilattavissa yhdistyksen esitteitä, joiden avulla jäsenyyksien myyminen on helpompaa. Kysymyksiin saa vastauksia jäsenpalvelusta ja taloudenhoitajalta.

Muutama huomio kilpailuun osallistumiseksi.
1. Jäsenen tulee olla uusi jäsen (siis ei jäsenenä 2011 tai 2012).
2. Henkilöjäsenestä saa 1 pisteen, yhteisöjäsenestä 5 pistettä.
3. Pisteet kertyvät sinulle, kun uusi jäsen maksaa jäsenmaksunsa tapahtumassa (liitä jäsenpalveluun menevään viestiin jäsenyyden myyjän nimi) tai jäsenen maksaessa suoraan yhdistyksen tilille hän kirjoittaa viestikenttään omien yhteystietojensa lisäksi jäsenhankkijan nimen ja jäsennumeron (löytyy jäsenkortista ja uusimmasta lehdestä).
4. Jäsenhankintakilpailu on avoinna 1.6.-15.8. Voittaja julkistetaan syksyn 2012 lehdessä.
5. Jokaisesta 5 kerätystä pisteestä saa yhdistyksen kannatustuotteen eli bambuisen siivousliinan palkinnoksi. Ilmoita siis yhteystietosi taloudenhoitajalle osoitteeseen laskutus (at) kestovaippayhdistys.fi palkinnon postittamiseksi.
6. Hallituksen jäsenet saavat osallistua kilpailuun, mutta heitä ei voida palkita. Mikäli hallituksen jäsen saa korkeimman pistemäärän, palkinto jaetaan seuraavaksi tulleelle.
7. Kilpailuun saavat osallistua henkilö- ja yhteisöjäsenet.

Kestovaippa -lehti 2/2012
Syksyn lehteä kootaan jo kovaa vauhtia. Olethan yhteydessä päätoimittaja Maria Roihaan, mikäli sinulla on juttuideoita, alueen uutisia, haluat avustaa lehdenteossa tai antaa palautetta lehden sisällöstä. Marian saat kiinni osoitteesta toimitus (at) kestovaippayhdistys.fi. Lehdessä tulee olemaan asiaa TSI-vaipoista, Kalastaja-Pekan materiaalia, asiantuntijan haastattelua ja muuta mukavaa. Lehti julkaistaan lokakuussa 2012. Ehdoton deadline kaikelle lehtimateriaalille on 26.8.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti