27.3.2010

Esittelijäkoulutus ja logo-ompelua 6.4.

Järjestämme esittelijäkoulutuksen Suviniityssä (Reviisorinkatu 5 A, Espoon keskus) tiistaina 6.4.2010 klo 17. Esittelijäkoulutus antaa varmuutta lähteä esittelemään kestovaippoja ja kertomaan yhdistyksen toiminnasta niin neuvolan valmennuksiin kuin perhekerhoihinkin. Koulutukseen osallistuminen ei sido sinua mihinkään, eli voit huoletta osallistua vaikka et olisi vielä varma, haluatko lähteä esittelytoimintaan mukaan. Samalla tapaa muita kestoilevia vanhempia ja yhdistyksen väkeä.

Saman illan aikana pidetään palaveri Lapsi 2010 -messuille osallistuvien talkoolaisten kesken sekä ommellaan porukalla yhdistyksen tiimipipoihin logot.

Suviniityn tiloissa on lapsille leluja, tarpeen tullen voi käyttää mikroa ja aikuisille tarjolla on kahvit. Jotta osaamme varata riittävästi kahvittelutarpeita, olisi hyvä tietää osallistujamäärää etukäteen. Toivommekin siis ennakkoilmoitusta koulutukseen osallistumisesta viimeistään maanantaina 5.4. sähköpostitse info@kestovaippayhdistys.fi tai puhelimitse 044-2942082/Sanna Mölsä. Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti