16.4.2010

Perumista, kirppistelyä ja messuilua

Tapaaminen Tapulissa tiistaina 20.4. on jouduttu perumaan. Seuraavan kerran vaippoihin pääsee tutustumaan Lapsi 2010 -messuilla messukeskuksessa.

Osastomme numero on 6C61, meillä on hieno ja näkyvä kulmapaikka ja vähän uutta ilmettäkin ;) Messuilla on luonnollisesti mahdollisuus liittyä jäseneksi ja jäsenkortin saa heti mukaan. Kortin lisäksi mukaansa jäseneksi liittyvä saa myös uunituoreen Kestovaippa-lehden numeron! Lehtien lisäksi myynnissä on yhdistyksen muita kannatustuotteita. Lyhyeen kyselyyn vastaamalla osallistuu myös arvontaan, jossa voi voittaa vaippa-aiheisia palkintoja. Tervetuloa siis osastollemme 6C61 perjantaista sunnuntaihin!

Messuilun jälkeen ostoskrapulaa voi parantaa Espoon Suviniityssä. Tapaamisessa 4.5. pidetään pieni vaippakirppis. Pienen, kahden euron paikkamaksun maksamalla pääset myymään tarpeettomat vaippasi ja vaippatarvikkeesi pois, ja näin vaippakaappiin saa uutta tilaa messuhankinnoille. Nerokasta, eikö totta? Tule myyjäksi, ota yhteys ensin Sannaan osoitteeseen info@kestovaippayhdistys.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti