26.8.2010

Alueellista jäsenpostia!

Pääkaupunkiseudun jäsenet, ainakin ne joiden sähköpostiosoite meillä on, saivat juuri seuraavanlaista sähköpostia.

Saat tämän viestin, koska kuulut Kestovaippayhdistys ry:n sähköpostilistalle Pääkaupunkiseutu.
-----
Muutama vuosi sitten suomalaisen Minna Epäilys-de Jonge järjesti keräyksen intialaiselle hylättyjen vauvojen orpokodille, Mercy Homelle. Orpokotiin kerättiin muun muassa harsoja ja pul-kuoria. Pääosin Suomesta saadut lahjoitukset mullistivat hoitokodin hygieniatason. Voit lukea orpokodista ja Minnasta itsestään lisää Mercy Homen nettisivuilta http://mercyhome.nettisivu.org/.

Uusi keräys on taas ajankohtainen. Kestovaippayhdistys ry Pääkaupunkiseutu ottaa tänä vuonna keräykseen osaa lahjoittamalla käytettyjä, hyväkuntoisia pul-kuoria ja harsoja. Auta kanssamme! Otamme kuoret ja harsot vastaan ja lähetämme ne suoraan Intiaan, jolloin apu menee kerralla ilman välikäsiä oikeaan paikkaan. Kuoria voit myös ommella itse. Kestovaippainfolle on ilmoittautunut myös kangaslahjoittajia, ketju aiheesta löytyy Yleinen keskustelu -osiosta.

Otamme lahjoituksina vastaan pul-kuoria ja harsoja. Vaipat saavat olla käytettyjä, mutta niiden tulee olla kuitenkin siistejä ja ehdottoman hyväkuntoisia. Muita aina haussa olevia tavaroita ovat ruokalaput, vaatteet ja vuodevaatteet. Lisää Mercy Homen nettisivulta http://mercyhome.nettisivu.org/. Kestovaippayhdistys ottaa siis vastaan ja toimittaa perille vaipat. Jos haluat toimittaa hoitokodille muutakin, toivomme että toimitat ne itse perille.

Lahjoitukset voi joko postittaa osoitteeseen Stiina Aho, Tilhipolku 3 A, 00730 Helsinki tai tuoda itse Tapaninvainioon (samaan osoitteeseen). Vaippoja otetaan vastaan ensi alkuun maanantaisin 6. ja 13.9. klo 17-19. Vastaanottoaikoja tulee lisääkin, käy katsomassa päivittyvä lista pääkaupunkiseudun tapahtuma- ja tiedotusblogista http://pks-kestoilijat.blogspot.com/

Blogista löytyvät myös syksyn vaippakahvila-ajat, tapaamme Espoossa, avoimen pk Suviniityn tiloissa. Samoin joulukuulle suunnitellusta Jouluiset Vaippakarnevaalit -tapahtumasta löytyy lisätietoja. Tule mukaan, kaipaamme lisäkäsiä tapahtumien järjestelyihin ja mainostukseen!

Aluevastaavamme Heidi suuntaa voimiaan uusiin koitoksiin ja tarvitsisimmekin uuden aluevastaavan. Lisätietoja saa Heidiltä itseltään osoitteesta paakaupunkiseutu@kestovaippayhdistys.fi. Hommia löytyisi myös neuvola- ja synnäriasioista vastaavalle.

Tervetuloa myös yhdistyksen sääntömääräiseen syyskokoukseen. Se järjestetään Taivallahden leikkipuiston tiloissa 27.11.2010 klo 14.30-17. Kokouksessa mm. valitaan tulevan vuoden hallitus. Osallistua voi vaikka lasten kanssa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti