27.9.2010

Kestovaippaviikkokin hiipii lähemmäs...


Kestovaippaviikko on kestovaippojen ja kestoilun juhlaviikko! Sen tarkoituksena on edistää kestovaippatietoutta erilaisilla paikallisilla ja valtakunnallisilla tempauksilla.

Tänä vuonna Kestovaippaviikko toteutetaan viikolla 41, eli 11. - 17.10.2010.

Järjestämme Kääntöpaikassa (Intiankatu 1, Arabia) vapaamuotoisen ompelupäivän 17.10.2010 klo 10-14. Voit tutustua erilaisiin itsetehtyihin vaippoihin, piirtää vaippakaavoja, nepittää vaippoja tai kestositeitä ja tietenkin ommella ja neuloa. Kääntöpaikasta löytyy pari ompelukonetta ja saumuria, mutta voit myös ottaa oman koneesi mukaan.

Kyseessä ei ole varsinainen ompelukurssi, joten toivomme että osallistujilla on peruskäsityötaidot hallussa. Alkeillakin pärjää, kestovaippojen ompeluun ei vaadita kummoisia taitoja. Opastamme toki tarpeen mukaan. Mikäli epäilet taitojesi riittävyyttä, olet tietysti tervetullut kurkkaamaan ja huomaamaan, miten helposti vaipat syntyvät!

Kestovaippaviikolla tapaamme Espoossa, avoimen päiväkoti Suviniityn tiloissa (Reviisorinkatu 5 A) tiistaina 12.10. klo 18-20, tapaamisen teemana on kestovaippailun ABC ja aloitus. Tapaamiseen voit tuoda vielä lahjoituksia orpokodille. Seuraavat tapaamisemme ovat 16.11. ja 7.12.

Tutustu Kestovaippaviikkoon myös Facebookissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti