22.9.2010

Karnevaaliaika lähestyy

Jouluiset Vaippakarnevaalit, osa kolme, järjestetään 11.12.2010 Puotilan työväentalolla. Kestovaippayhdistyksen yhteisöjäsenet saivat juuri kutsun tapahtumaan, paikalle mahtuu kymmenen myyjää. Osallistujalista julkaistaan viimeisen ilmoittautumispäivämäärän 10.10. ja mahdollisen arvonnan jälkeen täällä, pysy siis kuulolla.

Karnevaaleilla on viime vuoden tapaan kahvio, josta löytyy varmasti purtavaa allergikoillekin. Myös tee-se-itse -tukipiste järjestetään, siellä voi kopioida kaavoja ja saada vinkkejä ja ohjeita edulliseen vaipatukseen. Yhdistyksen infopisteessä on mahdollisuus liittyä jäseneksi tai uudistaa jäsenyys vuodelle 2011. Kaikkien jäsenmaksun maksaneiden kesken arvotaan palkintoja!

Talkoolaisia on ilmoittautunut jo ilahduttavasti, mutta lisäkädet ovat aina tarpeen! Varsinkin mainostamisessa tarvitsemme apua. Jos voit viedä paperimainoksia oman lähiseutusi kauppoihin, neuvolaan, perhekerhoihin jne., olisi se suureksi avuksi. Mainos tulee esille tännekin, kunhan se ensin tehdään :o) Tapahtumalla on myös oma Facebook-sivu, liittymällä ja jakamalla tietoa oman profiilisi kautta mainostat vaivattomasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti